CTL.LT – parako dagtis parsidavusiai spaudai.

LTV media

Sukanka dveji metai, kai dienos šviesą išvydo reklamą blokuojantis ir ignoruojantis nekomercinis, netarnaujantis estams Kullamae Dujokaukę, ar švedams Ononisimus Žopasimusson portalas. Medija, kurią skaitytojai peržiūri, manome, kad tie, kurie šlykštisi tokiais proto mohikanais kaip Landsbergių šeimos klanas, kai kurių miestų merais- cariukais. Paskaito LDiena.lt kolektyvas, šaunusis “Radviliškio kraštas” kolega iš Marijampolės.

   Mes reklamos užsakymų negauname, nekviečiami dalyvauti skydinės tv laidose, ar Užkalnio- pavalgiau, gerai paperdžiau ofise. Žinoma perspektyvoje yra įkurti VŠĮ, deklaruoti savo idėjas, pažiūras, viziją.
Kas tie mes? Puikus programuotojas Mindaugas Bartusevičius ir sporto apžvalgininkas, treneris, darbavęsis ne 1leidinyje tūlas Ruslanas Baranauskas.
Visada žinojau, kad bus užsirovimas iš konservatorių, liberalų, kad gausim čaižių atsiliepimų.Toks pseudo animatorių režisierius, Selo būk tai įgarsintojas davė suprasti, kad laimėjo rinkimus kas reikia, bus prisikasta prie jūsų “belebarda”.Ir pimpt grąsinimai iš 15min.lt estų ofšoro, ar portalo, kas ten juos sugaudys? Faktas, kad nervukai nelaiko didiesiems žiniasklaidos prelegentams, nes neturi suvokimo apie toleranciją, komunikavimą dabar kai juos tvatina Šarūnas Keserauskas, gal tuština vaistines šluodami raminamuosius?
2017 būtinas videoreporteris, interviu, dokumentų viešinimas, anekdotai, išpopuliarinti portalą. Ne iki delfi.lt lygio, bet ir nebūti kokiu seno diedo pirdalu…
   Paraginau kooperuotis žurnalistus, tačiau privatus gyvenimas ir didžioji landsberginė laisvė sukūrė abejingumo ir greito pinigo pasidarymo visuomenę, tad kalbėti apie bendrus projektus, performansus – tuščias oro virpinimas. Pradingo tokie spaudos rykliai kaip Banevičius, Gončaras, kaip tik teistumas turėjo jiems suteikti stimulo neatsisakyti savo pozicijų ir nesitraukti iš barikadų? Sveikatos neliko, pinigų, juk savo metu Banevičius turėjo leidyklą ir ne 1dešimtį gana pelningų leidinių. Nejau “Europa” NAUJOMIS SPALVOMIS- NEGALI ATGIMTI?

Total
0
Dalinasi
Related Posts