Kukuraičio valdose kukū nepasakysi?

Gera  Lietuvoje premijas, algas kelti ministrams, valdininkams, kurie snaudžia sau sukišę rankas į klešnes ir užsiima biliardo partijomis.

Koktu klausytis žinių ir regėti valstiečių vyriausybės konvulsiškas pastangas,,gerinti gyvenimą”. Bauginimai, kainų nežaboti kilimai, tarnavimas privačiam kapitalui, jau  Kaunas visada buvo lietuvybės židiniu, tačiau kiekvienoje vitrinoje užrašai ne  RŪTA,MIGLĖ, LIEPA, BET JORDAN AND BORDAN, CUPPY PUPPY IR PANAŠAUS ŽANRO UŽSIENIO MAGNATŲ ĮMONĖLĖS,OFISAI.

Ką ir benorėti kai socialinės apsaugos ir darbo ministerijai vadovauja žmogus, visiškai neturintis jokios vizijos, prioritetų, nieko. LDB puslapis amžinai neveikia, nes matyt į jų laužiasi Jemeno smogikai?  Kita vertus, kad ten kaip sakydavo senelė- tas pats šūds, tik kitoj saujoj,skelbimai su klaidomis,įmonių pavadinimai sąmoningai neskelbiami,o ir  KUKUKURAIČIUI VIENODAI, JUK IR TAIP LIETUVA UŽSIENIO LIOKAJŲ IR BABIZNINKŲ ŠALIS.

Kai  fb grupėse parašau ar įmanomi intelektualių darbų variantai- kada iš manęs žvengiama ir išsijuokiama, kur tau samdinių kolonijai reik tik pardavėjų ir statybininkų, nes net ir atrodo galimybių mieste  Vilniuje tik užjuto milijonieriai laisvą žemės kampelį tuoj  MAXIMA, LIDLAS.

Kam tos aukštosios mokyklos, abitūros egzaminai, jeigu poto vistiek keliauji užsienin senių myšdinti?  Aš internete matau koks yra vaikų sporto parengimo lygis,metodika, dejuojama, kad trūksta sporto trenerių, psichologų, tačiau jei  CARITAS ponui  KUKŪ KUKURAIČIUI  ok, kodėl mes turime kelti buntus?

Keli milijonai skirti mirštančio Raudonės miestelio-  Jurbarko rajone parko atnaujinimui. Šią vasarą nuolat merkė, nebuvo jokio turisto, o mokykla su 55vaikais bus uždaroma,o 17pedagogų mins biržos slenkstį ir privalės darbintis kasininkais,krovikais.

Štai jums   ES  milijardai ekonomikos atgaivinimui,jaunimo galimybių patenkinimas.

KLAIKU… ŽIAURU KLAUSYTIS PIEVINIŲ KUKURAIČIO,SYSO IR KITŲ DEMAGOGŲ KALBŲ APIE IDĖJAS LIETUVAI,JOS NEBELIKO- KLAPČIUKŲ IR BŪRŲ BAZĖ, KUR NIEKADA NEBUS KURIAMOS DARBO VIETOS INTELEKTUI,ANALITIKAI,PAPERDĖ PRIVATININKAS- UOSTYK PIRDALUS,KITAIP SKRENDI E DUONYTĖS KĄSNIO LAUK,O KUKŪ KUKURAITIS TAU DARBO NESURAS, JAM POFIK…

Total
0
Dalinasi
Related Posts