Kurpalinė Lietuva

Kurpalis- batų gaminimo medinis šablonas.Tokiu epitetu vadinu Lietuvą, kur su kiekviena diena  žmogus įrėminamas į standartus, ultimatumus,imperatyvus ir negali nei prasižioti, nei pasipriešinti.

1. LRT deklaruojama kaip visuomeninė tv, kiek per 10metų joje atsirado diskusijų laidų konceptualiomis temomis su įvairių ideologijų prelegentais ir ką ruošia  komunikacijos fakultetas su nepakeičiamu  Vaišniu, jeigu apart  Miliūtės, Jakilaičio trafaretinių nuspėjamų laidų, tų pačių pašnekovų nieko nesukuriama, tad už ką mokami pinigai iš mokesčių mokėtojų kišenių prodiuseriams, kiek viešų apklausų atlikta kokių norite laidų, debatų, gal gali atstovauti rajoninių leidinių žurnalistai?

Kur tau,juk konservatorių trubadūrai privalo atidirbti šlovinant seimą, prezidentūrą, pasitelkiant pliurpaliais kaip Kojela, Kaščiūnas, nes žino, kad bet kurioje kitoje šalyje algos mokamos už kokybę, o nepliurpimą apie beleką, tačiau mūsų visuomenė abejinga ir visada leis vyrauti 1pozicijai.

2. Jau niekam nenaujiena, kad euras pramušė sveikų kainų logikos ledą, tačiau baimė netekti privataus kapitalo paramos per rinkimus leidžia jam savivaliauti kiek tik nori, o kainų komisija nesuvokiu ką veikia, už ką gauna algą?

3. Kokią juridinę teisę turi narkomanų ir latrų tyrėjas Veryga neišdiskutavus su visuomene svarbius vaistus vaistinėse receptuoti, tai greitai kandonus perkant reiks šeimos gydytojo sutikimo ir parašo, cirkai, nes jeigu man nebūtina poliklinika, kodėl suskaudus skrandį turiu minti registratūros eiles? Absurdas.O neabejokime, bus kratomi turgūs,nes ten padidės prekyba vaistais.

4. Seniau pasisakiau už universitetų išlikimą, autonomiją, prieštaravau sujungimui, naikinimui, dabar pritariu mums gana 2universitetų, nes pažiūrėkime į  LDB svetainę, kuri beje pusę dienos neveikia dėl kompiuteristų saliamonų išmanumo ir suvoksime, kad  LIETUVA- PARDAVĖJŲ,STATYBININKŲ IR UŽSIENIO LIOKAJŲ BAZĖ, GERAI VIENA MOTERIS KOMENTARE BRŪKŠTELĖJO- 1 PREKYBOS BAZĖ.

Nereik jokių intelektualų, humanitarų, cv privalomi ir valytojoms, kovojama su šešėliu, o LDB talpina skelbimus, kur neskelbiami įmonių pavadinimai, nes ten matomai vokeliniai eurai, makrūchos sukasi, o man personaliai pasakyta, jei institutams poreikio nėra, jie skelbimų mokslo darbuotojams nesiųs ir tokių nerasta, net Vilniuje galimybių mieste tik pardavėjai, virėjai, barmenai,gizeliai statybose , nes su grabu ar urna seni kadrai palieka kėdeles, štai jums ir Lietuva- galimybių šalis. Paperdžiau- nesmerkit net…

Total
0
Dalinasi
Related Posts