Kinijos turgelio stebuklai: paskutiniai „11.11“ akordai su „VKworld S8“ anonsu – titano korpusas, 5,99“ įstrižainės berėmis ekranas ir savininko atpažinimas pagal veidą

Vietiniam Kinijos gamintojui „VKworld“ bene labiausiai padėjo išgarsėti klasikinis telefonas „VKworld Z3310“, kaip du vandens lašai panašus į naujausią „Nokia 3310“ telefoną. Vis dėlto šiems metams einant į pabaigą „VKworld“ savo sugebėjimus taip pat pradėjo demonstruoti ir išmaniųjų telefonų rinkoje. Čia bene labiausiai intriguoja tas faktas, kad nors „VKworld“ gaminami išmanieji telefonai iš pažiūros neatrodo kuo nors ypatingi, didžiausi netikėtumai šiuo atveju slypi mažose smulkmenose.

Kitaip sakant, naujos kartos „VKworld“ išmaniųjų telefonų esminiai pranašumai slypi įvairiuose gamintojo realizuotose techniniuose sprendimuose, kuriuos kol kas bent jau Kinijoje retai naudoja „VKworld“ konkurentai. Jeigu norite geriau suprasti šio vietinio Kinijos gamintojo šiuolaikinius išmaniųjų telefonų gamybos principus, tuomet siūlome susipažinti su „VKworld S8“ išmaniuoju telefonu, kuris, neabejojame, šį kartą nustebins net ir pačius didžiausius skeptikus.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „VKworld S8“ korpuso rėmelio gamybai yra naudojamas titanas, kuris, pasak gamintojo, yra gerokai patvaresnis nei įprastai naudojamas aliuminis. Be  to, šis išmanusis telefonas gali pasigirti „tri-bezel-less“ tipo 5,99 colių įstrižainės „LG In-Cell“ technologijos ekranu (2160 x 1080). Čia svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad išmaniojo telefono tiek priekinę, tiek galinę dalį nuo susibraižymų taip pat apsaugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas.

Atsižvelgus į tai, kad „VKworld S8“ turi nepriekaištingai atrodantį korpusą (15,8 x 7,5 x 0,85 cm) bei beveik berėmį ekraną, ne ką mažiau stebina ir šiame išmaniajame telefone integruota net 5500 mAh talpos „Samsung“ baterija. Negana to, šis išmanusis telefonas dar gali pasigirti integruota USB C tipo jungtimi bei įdiegtu greitu baterijos įkrovos techniniu sprendimu „PumpExpress“.

Žinoma, „VKworld S8“ kaip ir kiekvienas kitas šiuolaikinis išmanusis telefonas turi piršto antspaudų skaitytuvą, tačiau tikrai nustebsite sužinoję, kad tai ne vienintelis šiame telefone įdiegtas biometrinis autentifikacijos būdas. Kitaip sakant, „VKworld S8“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes išmaniojo telefono savininką taip pat gali identifikuoti pagal veidą. Reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad „VKworld S8“ geba įsiminti net penkis skirtingus veido profilius. Šią informaciją išmanusis telefonas surenka pasinaudodamas kokybiška priekyje įdiegta 13 megapikselių kamera.

Be to, „VKworld S8“ taip pat turi integruotą „Samsung“ 4 GB operatyviąją RAM ir 64 GB vidinę ROM atmintis, gali pasigirti santykinai našiu aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi bei gale įdiegta dviguba kamera (16 MP + 5 MP) su LED blykste.

Galiausiai skubame pranešti ir tai, kad šiuo metu „VKworld S8“ Kinijoje galite įsigyti už maždaug 145 eurus. Šiuo atveju ilgai delsti tikrai neverta, nes pagal pirminę akcijos informaciją, tokia kaina šiam išmaniajam telefonui galioja tik iki lapkričio 13 d. 12 val. Lietuvos laiku, nebent gamintojas pratęstų akciją. Atkreipkite dėmesį, kad vėliau „VKworld S8“ kaina turėtų pakilti iki maždaug 160 eurų.

Total
0
Dalinasi
Related Posts