Užknisančios etatų peryklos….

Tūkstančiai  Lietuvos žmonių neturi darbo, badauja, skurdas, emigracija su neišpasakytais parametrais, tuo tarpu valstiečiai veisia bereikalingų šūdmalių ir biurokratų armiją su niekiniu efektyvumu ir perspektyva.

LDB..     Taip realiai ir nevyksta diskusija kam reikalinga ši įstaiga, bus karjeros centrai, ar nebus?  Ateini, atsižymi ir spūdink kur nori, ar tu pedagogas, ar edukologas pasiūlys tau kiemsargio, pardavėjo darbą, netinka šuraj lauk iš šios instancijos.

Nebeliko protingų kursų, intelektualinių darbo vietų  CARITAS  vadovui  K ukuraičiui nereikia, nes tik babizninkais ir privatinin kų liokajais pavertus tautą lengva manipuliuoti elektoratu, bausti  lauko šikininkus, skriausti motinas.

CINIKŲ GVARDIJA TUPI SEIME, CINIKŲ KOKIŲ NĖRA NIEKUR EUROPOJE.

Rašiau kreipimuisis ir  LDB, SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO MINISTERIJAI, kad gana tų vadybininkų, statybininkų, renkit intelektualias darbo vietas kaip spaudos, knygų apžvalgininkas, analitikas,kvalifikuotus sporto analitikus, gidus, gana tų cv, atrankų, nes kas kreipiasi dėl darbo, paskambinsim, informuosim, ir taip skambina 2,3mėnesius idiotai, kad jauniems žmonėms reikia valgyti, apsirengti, tegul  Kukuraitis išgyvena už 230eurų pinigus, bedarbio pašalpą?

Ką sunku išsiuntinėti bedarbiams el.užklausas dėl jų kvalifikavimosi, poreikių galimybių, kodėl stovi šimtai prie biržos durų ir dreba, kad vėl pasiūlys kokias nesąmones konsultantai, kur kabinetai prie kabinetų, o realaus pozityvo nematyti.

J urbarke pasakiau pavaduotojui, tai neišeina pakviesti valdžią, verslininkus, paspausti kurti darbo vietas, čia bedarbystės indeksas vienas didžiausių  Lietuvoje. Nuskambėjo maždaug atsakymas, negalim, esam biudžetinė įstaiga, kieno vežime sėdime, to giesmelė privalo būti giedama.

Užtat šis miestas murkdosi vakuume darbo vietų kūrimo aspektu, baigėsi pezėjimai apie lyno nutiesimą į  Gelgaudiškį, idant pritraukti turistus į dvarą, parką, stotis ištrupėjusi.

Lietuvos ateitis aiški, nes jau negimęs vaikas yra skoloje….

Total
0
Dalinasi
Related Posts